flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ВИБОРЧОГО ПРОЦЕСУ!

30 липня 2012, 09:04
ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ВИБОРЧОГО ПРОЦЕСУ!
 
Відповідно до вимог Закону України «Про вибори народних депутатів України» чергові вибори народних депутатів відбуваються в останню неділю жовтня п'ятого року повноважень Верховної Ради України. Виборчий процес чергових виборів депутатів розпочинається за дев'яносто днів до дня голосування. Таким чином 30 липня 2012 розпочинається виборчий процес з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року.
Згідно зі статтею 11 Закону України «Про вибори народних депутатів України» суди організовують свою роботу під час виборчого процесу, в тому числі у вихідні дні та в день голосування, таким чином, щоб забезпечити прийом та розгляд документів щодо підготовки та проведення виборів, позовних заяв, скарг та звернень виборчих комісій у встановлені строки.
Повідомляємо, що з метою належного рівня організації роботи Чернігівського окружного адміністративного суду, забезпечення прав, свобод осіб, які звертаються до суду у суді затверджений графік чергувань суддів та працівників апарату суду в період виборчого процесу.
Прийом позовних заяв та інших документів у виборчих справах у Чернігівському окружному адміністративному суді здійснюється цілодобово.