flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд урочисто відзначив професійне свято

25 квітня 2017, 10:27

             Щорічне свято – День працівників суду – у Чернігівському окружному адміністративному суді пройшло у вигляді урочистих зборів за участі всіх працівників апарату суду та суддівського корпусу.

Зі словами вдячності за сумлінну, плідну працю, побажаннями   подальших професійних здобутків до колективу звернувся голова суду Юрій Скалозуб, який зазначив, що судова система посідає вагому нішу серед гілок влади, значення якої з кожним днем все більше зростає. Адже судді і працівники суду, як державної установи, покликані забезпечити належне функціонування права, розв’язувати ті спори, що виникають при його застосуванні, відновлювати справедливість у суспільних і міжлюдських стосунках. “Нехай ваш високий професіоналізм та почуття відповідальності завжди допомагають вам у здійсненні правосуддя та у вирішенні нелегких завдань, які сьогодні стоять перед судовою владою України”, – наголосив Юрій Скалозуб. До привітального слова приєднався заступник голови суду Віктор Д’яков.

У ході урочистого заходу за вагомий внесок у розвиток адміністративної юстиції, зміцнення державності і судової системи України, за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Дня працівників суду окремих працівників апарату Чернігівського окружного адміністративного суду було нагороджено грамотами та подяками від Вищого адміністративного суду України, Київського апеляційного адміністративного суду, Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської обласної ради та Чернігівської міської ради.