flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Останньої неділі квітня у трьох районах області відбудуться перші місцеві вибори

25 квітня 2017, 10:58

             Центральна виборча комісія на своєму черговому засіданні, яке відбулося 24 січня, прийняла рішення про призначення перших місцевих виборів у низці областей України в зв'язку з утворенням у їх межах відповідних об'єднаних територіальних громад.

За інформацією відділу взаємодії із засобами масової інформації Секретаріату Центральної виборчої комісії, перші місцеві вибори мають відбутися у неділю, 30 квітня 2017 року, у 40 об'єднаних територіальних громадах держави. Початок виборчого процесу, в ході якого обиратимуть депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних та міських голів, комісія оголосила з 11 березня 2017 року.

На Чернігівщині в останній день квітня обиратимуть очільників та депутатський корпус Комарівської сільської, Козелецької селищної та Менської міської об’єднаних територіальних громад.

Чернігівський окружний адміністративний суд звертає Вашу увагу, що на період виборчого процесу з метою організаційного забезпечення оперативного прийняття позовних заяв (документів), підготовки та розгляду адміністративних справ відповідної категорії для суддів та працівників апарату суду буде встановлено особливий режим роботи.