flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось навчання з питань здійснення публічних закупівель

26 квітня 2017, 08:28

           Державна політика у сфері закупівель, повноваження та функції тендерного комітету, порядок та основні умови планування тендерних закупівель, порядок організації та проведення відкритих торгів, порядок оскарження процедур закупівлі – ось далеко не повний перелік питань, розглянутих на семінарі, організованому ТОВ “Консалтингова група” Центр державних закупівель” для осіб, відповідальних за проведення публічних закупівель.  Навчання відбулися 2 – 3 березня у приміщенні Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка.

Учасники семінару мали змогу оволодіти практичними навичками роботи в системі, поставити питання, що стосуються формування документації, питання практичної діяльності в розрізі Закону України “Про публічні закупівлі.

Відповідний курс навчання пройшли члени тендерного комітету Чернігівського окружного адміністративного суду: в.о. керівника апарату суду Жанна Тимченко, завідувач господарства Євген Цокота та головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення та аналітично-статистичної роботи Алла Бобрушко.