flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Чернігівському окружному адміністративному суді призупинено проведення всіх заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю суду

17 березня 2020, 14:42

Чернігівський окружний адміністративний суд призупиняє проведення всіх заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю суду та забезпеченням діяльності органів судової влади. Зокрема, це стосується проведення особистого прийому громадян керівництвом суду, проведення круглих столів, семінарів, Днів відкритих дверей, Уроків справедливості тощо.

Такі заходи впроваджені на період карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», звернення Голови Ради суддів України щодо карантинних заходів і на виконання розпорядження в. о. голови Чернігівського окружного адміністративного суду від 16 березня 2020 року № 5 «Про вжиття заходів щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань у Чернігівського окружному адміністративному суді» для забезпечення безпеки та здоров’я суддів, працівників апарату, а також інших осіб, які відвідують суд.