flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про прийом на вакантну посаду державної служби до апарату Чернігівського окружного адміністративного суду без проведення процедури конкурсу

02 серпня 2023, 10:24

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та наказу  керівника апарату суду від 01.08.2023 № 27 «Про оголошення прийому документів для призначення на вакантну посаду державної служби у період дії воєнного стану» визначено спрощену процедуру призначення на посади державної служби у період дії воєнного стану.

Призначення особи на посаду державної служби відбувається на підставі:

  • поданої заяви;
  • заповненої особової картки встановленого зразка (від руки або в електронному варіанті);
  • документів, що підтверджують наявність у такої особи громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

 

В апараті Чернігівського окружного адміністративного суду наявна наступна вакантна посада:

  • секретар судового засідання, освіта вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра.

Прийом документів від кандидатів для призначення на посаду державної служба буде відбуватися у період з 02.08.2023 по 08.08.2023 включно.

 

За додатковою інформацією з питань наявності вакантних посад та подання документів звертайтеся до керівника апарату та відділу управління персоналом Чернігівського окружного адміністративного суду: телефон для довідок (0462) 665-500, Латарія Максим Юрійович (068-107-20-91).

 

З умовами призначення на посаду Ви можете ознайомитись за посиланням: