flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Очільники судів опікуються реформуванням судової системи України

31 травня 2018, 10:06

30 травня – 1 червня 2018 року у Києві Національна школа суддів України проводить підготовку для підтримання кваліфікації голів та заступників голів місцевих загальних, господарських, окружних адміністративних судів.

Участь у підготовці бере голова Чернігівського окружного адміністративного суду Юрій Скалозуб.

Вітальною промовою підготовку відкрив ректор Національної школи суддів України, доктор юридичних наук, заслужений юрист України Микола Оніщук. Ректор розповів про запровадження кардинально нових освітніх підходів та практик із використанням інтерактивних, практично орієнтованих методів навчання в Національній школі суддів України, зупинився окремо на аспектах діяльності щодо модернізації підготовки висококваліфікованих суддівських кадрів. У своєму виступі ректор наголосив на конституційних та законодавчих змінах у системі правосуддя та зосередив увагу суддів, які займають адміністративні посади, на змінах у системі організації судової влади, модернізації законодавства в питаннях добору, освіти суддів, їх відповідальності та доброчесності.

Для професійного вдосконалення очільників судів програмою підготовки передбачено спілкування з високопрофесійними діючими суддями, викладачами, авторитетними науковцями. Більше інформації тут.