flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Найважливіші питання фінансового забезпечення діяльності органів судової влади обговорили в Києві

01 жовтня 2018, 15:34

28 вересня головний розпорядник бюджетних коштів у судовій системі провів предметний семінар для фінансистів судів України на тему: "Фінансове та матеріально-технічне забезпечення діяльності органів судової влади в умовах судової реформи".

До тематичного семінару долучилися в.о. начальника відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Тетяна Вакулко та провідний спеціаліст відділу Яна Титенок.

Учасники заходу обговорили запровадження національних стандартів бухгалтерського обліку та плану рахунків у державному секторі, актуальні питання фінансового забезпечення органів судової влади та основні аспекти обліку доходів та витрат, зокрема під час ліквідації чи реорганізації, поточні питання фінансової та бюджетної звітності, електронної звітності, аспект обліку необоротних активів та здійснення ремонтів, будівництва. Також у фаховій атмосфері фінансисти окреслили шляхи вирішення проблемних питань у діяльності бюджетних установ.

Наприкінці заходу було запропоновано шляхи вирішення проблемних питань у діяльності бюджетних установ, що належать до сфери управління ДСА України.