flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді проведено урочисті збори з нагоди професійного свята

09 жовтня 2018, 16:29

Щороку 8 жовтня в Україні відзначають День юриста. Це професійне свято тих, хто покликаний відстоювати справедливість, стояти на сторожі законності, верховенства права, захищати права і свободи громадян.

Учора, 8 жовтня 2018 року, у приміщенні Чернігівського окружного адміністративного суду з нагоди свята відбулися урочисті збори колективу.

Голова суду Юрій Скалозуб привітав присутніх та побажав у цей святковий день професійної та творчої наснаги, доброго настрою, міцного здоров’я, бадьорості, благополуччя, усіх земних гараздів, родинного затишку та добробуту.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня юриста України низку працівників суду було відзначено грамотами та подяками.

Так, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов’язків подяками Чернігівської обласної ради нагороджено помічників суддів Чернігівського окружного адміністративного суду Любов Алійник, Александру Серкіну та Андрія Кужеля.

Подякою Чернігівського міського голови за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня юриста України відзначено секретарів судового засідання Наталію Терехову, Алесю Швченко та головного спеціаліста відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Євгена Цокоту.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розбудову правової держави, забезпечення захисту конституційних прав і свобод громадян та з нагоди Дня юриста України подяки голови Чернігівської обласної державної адміністрації оголошено помічнику голови Чернігівського окружного адміністративного суду Дарії Виноградовій, секретарю судового засідання Чернігівського окружного адміністративного суду Ларисі Вершняк та завідувачу сектору по роботі з архівом відділу документального забезпечення (канцелярії) Чернігівського окружного адміністративного суду Ірині Мелащенко.

За багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня юриста України подяками голови Чернігівського окружного адміністративного суду нагороджено секретарів судового засідання Оксану Кондратенко, Дмитра Пархомчука, Ірину Андрушко та Інну Якуш, головного спеціаліста відділу управління персоналом Ганну Пащенко, головного спеціаліста відділу організаційного забезпечення та аналітично-статистичної роботи Олександра Селивона, провідного спеціаліста відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Яну Титенок та завідувача сектором обліку та відправки кореспонденції Марію  Постол.