flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про прийом на посаду експедитора суду сектору обліку та відправки кореспонденції Чернігівського окружного адміністративного суду

31 травня 2023, 11:11

Відповідно до Кодексу законів про працю України, Положення про апарат Чернігівського окружного адміністративного суду та з метою вжиття необхідних заходів щодо належної організації роботи Чернігівського окружного адміністративного суду та наказу керівника апарату від 31.05.2023 № 14 «Про оголошення прийому документів для призначення на посаду експедитора суду» оголошено прийом документів для призначення на вакантну посаду експедитора суду сектору обліку та відправки кореспонденції.

Призначення особи на посаду експедитора суду сектору обліку та відправки кореспонденції відбувається на підставі:

  • поданої заяви;
  • заповненої особової картки встановленого зразка (від руки або в електронному варіанті);
  • документів, що підтверджують наявність у такої особи громадянства України та відповідної освіти.

 

В апараті Чернігівського окружного адміністративного суду наявна наступна вакантна посада:

  • експедитор суду сектору обліку та відправки кореспонденції, освіта вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра.

Прийом документів від кандидатів для призначення на вказану посаду буде відбуватися у період з 01.06.2023 по 16.06.2023 включно.

 

За додатковою інформацією з питань наявності вакантних посад та подання документів звертайтеся до керівника апарату та відділу управління персоналом Чернігівського окружного адміністративного суду: телефон для довідок (0462) 665-500, Латарія Максим Юрійович (068-107-20-91).

 

З умовами призначення на посаду Ви можете ознайомитись за посиланням: